neděle 13. března 2011

Největší úchyláci ze všech, kteří tomu všemu velí...

                                                            Agrr



Agrrr!!! Plameny pekelné šlehají do výše a vy skrze rudý opar vidíte siluetu, kterou lze popsati jen jako úchylnou, neb v jedné ruce svírá žilnatou nafukovací kravičku a v druhé turborotační lubrhadici. Můžete utíkat, můžete prosit, můžete opětovat palbu, ale nic vás nezachrání. Jakmile se jen na vteřinku zastavíte, popadnou vás silné ruce homoelfů a vaše prdelinka pozná středověk, starověk, pravěk a možná i průmyslovou revoluci k tomu.
Všemi směry.

Agrr je autorkou povídkové série zvané Iren touží po elfech, a bude vás bavit v rubrice Retro, kdesi s ní připomenete staré dobré úchylné seriály,filmy a knihy.
Její osobní stránky: www.agrrr.blog.cz


                                                               Dubious cat
Pochybná kočka Dubious Cat. Proč pochybná? Uznejte, že když smícháte kvaziinfekční felicidní šelmy s hexarozměrnými dálavami modrého vesmíru, nečekáte, že náhle uzříte stvoření ženského pohlaví, jak tančí bříšní tance okolo obří mrkve. Ano, obří mrkve! Průser je ten, že i když to nečekáte, je to realita. Krutá realita. A nejhorší na tom je, že se to šíří jako mor, jako streptokočky samy! Prchejte, dokud je čas, zachraňte své životy, než na vás spadne obří mrkev!!!
Ano, mrkev. Obří.

Dubious cat je autorkou příběhů Samohanny zvaného Montany a zeleného biorománu Zelenina.  Je také zodpovědnou osobou za design a veškeré grafické úpravy. Netrestejte ji, je amatér.
Osobní stránky: www.what-up.blog.cz
Sikar


Dveře pajzlího sklepa se otevírají a vychází strašný Plchů pán- muž se spalujícím pohledem a ještě více spalujícím papričkovým dechem. Jeho jazyk je ostrý jako chili con carne tajné goulashí receptury, které je tak pálivé , že by se při jeho konzumaci spálil nejeden pyroman. Je vládcem klučičích blogů, jeho vlastnímu ale vládne drzá Tubecat, která se spolčila s veškerým obyvatelstvem pajzlosklepa a popřela tak navždycky existenci bájného města Brna. Je zlý, chlupatý a čile žere chili. V Chile ale  nikdy nebyl. 
Ovládá temné maďarské pálivo-bojovné umění, jenž nepřekoná ani Chuck Norris. Vážně-ani kdyby vypil hektolitr mlíka. Od nejmenovaného šamana se naučil  supertajnému vzkřišovacímu umění, jenž zvrhle praktikuje za účelem vytvořit jiné životní formy-efrity,které sním okoření svět..
Sikar je autorem Veledíla a hlavním  redaktorem Mindfucku. Že nevíte co to je? Jíte málo chili.
osobní stránky : www.sikar.blog.cz
Ozzro


Surrealistický básník vznášející se v krajině snů na motýlích křídlech. Jsou černá, ozdobená kovovými pyramidkami- je tedy pravý plavý gotik. Jeho talent je nepopsatelný slovy,ač jej slovy  neustále popisuje. Je mistrem obrazů utvářejících se ve ve vaší mysli, je kuklou motýla, jenž se ukryje pod vaší kůži, hluboko do mozku a příjemně vás nahlodává. Je temný jako noční obloha, jeho oči září jako hvězdy- ne, je realisticky nepopsatelný, je  nadreálnou transcendentální bytostí laškující s pochybně chlupatým deštníkem. 
Jeho tvorbu naleznete zde: ozzruvblog.blog.cz 


Je nám ctí, že gotický motýl patří mezi nás a postará se o pravidelnou dávku surrealismu na této stránce protože:


Je to hrnek zrnkové kávy,
mnoucí si ucho mrazem červené.
Je to kůň v róbách sešívačky,
klovatinou pletených.
Je to víno v láhvi z papíru,
do tabatěrek nalévané.
Je to velká devítka s dírou v koleni,
ležící na operačním stole cukrovém.

Leze to ovocným stromem,
modré laskonky plodící.
Skáče to cihlovým plotem,
cihlami honěný.
Plíží se to kanálem bez deklu,
porcelánovým slonem sežraným.
Létá to mikroskopem,
v lampiónu digitálním.

Miluje nás a dojímá,
svojí nekonečností inspiruje,
naše srdce navždy probodl,
když směje se s námi,
miláček pramálo lidí,
náš surrealismus.






































































Žádné komentáře:

Okomentovat