úterý 15. března 2011

Hentai Express

HENTAI EXPRESS (Lust train)
ASM
(údajně to má být série, známy mi jsou však jen tři díly)

Vlak unášející mladé děvy, mecha i nadržená chapadla. Co víc si přát?
Míň humoru a víc akce?

O co jde?
Velice blízká budoucnost. Jistý šílený profesor vytvořil vlak, který jezdí napříč zemí a unáší mladé dívky, nejlépe studentky extrémních vnadů. V nepřístupných částech vlaku potom tyto dívky drží a znásilňuje elektronickými chapadly a tak získává energii pro Oragastone. Orgastone je pohonem pro mega robota v sukýnce, který má uskutečnit ďábelské plány šíleného profesora. Jaké plány to jsou, se za celou dobu nedovíme a nejsem si jista, jestli to ví sám profesor Ale i tak to samozřejmě zvedá mandle organizaci skvělých občanů a hlavních hrdinek, které se profesorovi snaží zabránit ve zneužívání Orgastonu.

Naši klaďáci mají vlastní Orgastone, který ovládá jejich vlastního robota. Jeho pilotem je mladá růžovlasá dívka, která musí pravidelně trénovat své orgasmy a ovládání Orgašutru, pomocí pracného sebeuspokojování a zároveň střílení na terč. Dávka má velmi přiléhavou kombinézu, která zakrývá, co zakrývat nemá a nezakrývá, co by podle všeobecných měřítek být zakryto mělo. Nezakryté části těla jsou opatřeny vibračními vajíčky, která mají vzbuzovat její sílu.

Při velkém střetu robotů je dívka poražena. Náhle se však objeví muž, který ji naprosto dokonale vzruší a pomůže ovládnout Orgašutr.  Tento muž dokáže naší hrdince způsobit takovou slast, která předčí i celý vlak squirtinq prožívajících dívek. Finální vítězství dobrého robota nad zlou robotkou, stojí skutečně za to vidět!

Snímek plný hekání, vřískání, tělních tekutin a naprosto nelogických oblečků z produkce nadržených návrhářů nenechá jedinou bránic v klidu. Pokud si myslíte, že Black Bible je to nejhorší co jste mohli vidět, jste na velikém omylu.  


Agrrr


Žádné komentáře:

Okomentovat